in trinidad... still

Jaa den har lilla staden borjar kannas ratt uttjatad. Den ar superfin och Miguel som jag bor hos nu ar kalas, men den haller inte for mer an en vecka. Pa torsdag far jag vidare till Camaguey, sedan blir det Santiago de Cuba, Baracoa tror jag en svang och sedan tillbaka till Habana.

Igar kollade jag och Miguel pa film, Escudos Humanos dubbad till spanska och allt. Men det var mest action sa det gjorde inget att jag inte fattade sarskilt mycket, de rullade mest runt och slogs anda haha.

Har varit hemma och chillat de senaste dagarna blivit brutalt forkyld av all aircon, nu ar det bara flakt som galler. Alla de jag har hangt med har dragit vidare en efter en sa nu ar jag ensam i Trinidad, vilket ocksa later lite som en film. Men nu ar jag back on track iaf, idag ar stora skicka vykort-dagen! Allt man kan gora har i trakten har jag gjort kanns det som. Stranden ar utforskad, vi gick till ett vattenfall allihop en svettig dag (jag hoppade fran en stock som lag tvars over ett vattenfall, 15 m upp i luften, ratt ner i vattnet det var naaajs) och hajkade lite i skogen. Blev kand som totally loca innan jag hade min lilla kollaps pa stranden, typiskt! Har handlat en obligatorisk stravaska, har gatt och gatt upp och nedfor gatorna och dansat lite salsa pa torget. Och sa de har forbannade spanskalektionerna som sakert ar jattegivande i l;angden men jag blir bara lack foa att jag inte kan allt pa en gang, hatar att vara dalig pa saker! Margarita bara skrattar at mig.

Jag ater mycket ocksa, till frukost och middag. Till frukost hos Miguel far jag varm choklad (vilket inte direkt ar intelligent, det ar varmt nog anda, men gott) och kakor. Och massas frukt som alltid. Och middagen ar alltid en storlek for stor sa sen maste man ligga ner en timme och smalta maten innan man kan gora nagot annat.

har snart last ut Shantaram till foljd av tva dagar i sangen. Det ar min nast sista bok, resten far val bli pa spanska antar jag. Imorrn ska jag till stranden efter spanskan, och sa maste jag forsoka kommunicera till mig en biljett out of here!

Jag har kommit igang med skrivandet igen efter tva ars uppehall typ det kanns bra. Och sa tanker jag mycket, Miguel har en finfin altan med tvahundra gungstolar typ och vacker utsikt, som gor sig utmarkt for kvallsfilosoferingar nar magen ar sprangfylld och det ar varmt.

MONI: Miguel forsatter tjata om en handduk som du har gett honom. En towel eller ett tower mojligtvis. Kanns detta igen?

Min mobil har gett upp och gar inte att ladda, sa vill ni kommunicera ar mail effektivast. Jag kanske inte hinner vara pa allt men jag laser mer an garna!

Jag saknar er darhemma, ta hand om er! Pussa och krama varandra fran mig!
Cuba | | Kommentera |
Upp