Köpenhamn

Verkar bli Köpenhamn jag bor i ett tag. Iaf september. Sen får vi se.
Sorgligt med saker som tar slut. Det blir en mollvecka det här känner jag. Sista veckan någonsin på Ica Aspudden. Fast fyfan va fett! Kapitel som tar slut hit och dit osv. Har redan avslutat ett par kapitel där men man studsar alltid tillbaka. Fram tills nu, nu tror jag det är färdigt (fast det ska man väl aldrig säga antar jag).

Det regnar. Mitt i natten. Har precis kollat på "Fantastic Mr. Fox" och ätit godis. Också jäävligt fett. Verkligen helt fantastisk film! Ja det här var ju givande att skriva. Men nu när pluggandet är slut för ett tag hamnar hjärnaktiviteten någon annanstans. Som på internet, kanske inte alltid en bra idé. Det finns kvar för evigt. Fast det är la najs, man behöver knappt anstränga sig och bam så har man det sparat för framtida generationer. Finns ingen anledning att skicka ut rymdraketer med Beatles-mp3:or längre, det är bara att starta en blogg. Här har vi mänskligheten.

Igår kollade jag på "500 days of Summer" igen. Andra gången. Den var bättre nu men jag grät första, det är också bra. Nu grät jag inte. Har ingen gråtfilm på datorn. Tabbe. Man ska alltid ha en gråtfilm. Nu hade en sån suttit extra bra, regn och allt. Fast jag ska sova. Imorrn ska det bli storm, då kanske jag slår till på TVÅ gråtfilmer istället. Och Oreo's och mjölk. Gråtfestival. Überfett!

Här har vi några random bilder från hårddisken att avsluta med, vad fint. Och en låt: "Sweet Disposition" med The Temper Trap.





sov gott.

jums | | Kommentera |
Upp