Salento

Den sota colombianskan pa mitt hostel i Medellin sa at mig att aka hit. Hennes favoritstad pretty much. Kan forsta varfor, sanslost vackert. Borjar fa slut pa superlativen har, men det ar battre an allt annat hittills tror jag. Gront gront gront overallt, inte jattesvettigt dagtid men varmt och skont. Sval kvall nu. Klattrade uppfor en trappa och fick annu battre utsikt over staden och omgivande kullar. Tyst, bara syrsor och skallande hundar. De har tva jattecollies som antingen tuggar pinnar i gras eller skaller pa varandra. Eller viftar pa svansen at en. Massa folk i stora huset, dott eller lugnt och skont beroende pa hur man vill se det i den byggnaden jag sover i, med sovsalarna. Magda det har kan mycket val vara en kandidat, aterkommer om det.

Trivdes ok i Medellin, inte sa himla mycket att gora. MEN PARAGLIDING!!!!!!!!!! JAVLARIMIG!!!!!!!!! Gar nog inte att kanna sig mer som en fagel. Svava ljudlost genom luften jattejattehogt uppe, san total kansla av harmoni och frihet och gladje osv osv pa en gang! Min pilot var en skon prick, han markte att jag hade roligt sa han morsade och gjorde massa tvara svangar och steg superhogt pa slutet. Men det var inte laskigt en sekund! Bara underbart!!! Alla borde paraglida! Han skulle aldrig hoppa fallskarm sa han, men jag ar aspepp pa det nu! Fast det har ar nog bekvamare, man sitter ner och far liksom allt serverat. Mina bast spenderade pengar hittills tror jag. SA BRA!

Sa, det var det. Nu har actionen stannat av igen. Min adrenalinlista or whatever ar fylld. Far hitta pa nagot nytt dramatiskt att avsluta med. Kommer dock inte att intraffa har, kan inte forestalla mig nagot hypat aga rum pa den har platsen. Stannar nog en extra dag istallet for att aka ner till varma Cali, ska ju anda hanga sa mycket pa stranden och i varmen med Sam SOM KOMMER OM EN VECKA!!! Lycka! Ar trott pa att inte kanna nagon ordentligt, saknar riktiga kompisar. Annars ar det lugnt.

Nu har jag varit ute 2,5 manad, vilket later lojligt lite. Tror att det har hade rackt for mig. Blir for mycket intryck, man uppskattar inte allt lika mycket om man skulle ha gjort annars. Efter San Blas ar det liksom ingen strand som duger haha. Och efter de har kullarna kommer inget landskap vara lika fantastiskt. Kanske. Men jag ar ju bra pa att overtraffa mig sjalv i exaltation. Och det ar val for val, vore ju sa trakigt annars. men jag blir uttrakad, att bara turista och inte ha nagot riktigt att gora under langre tid ar helt enkelt inte for mig, vilket jag anade men trodde att det skulle vara annorlunda nar jag var ensam. Men har tog det stopp. Kommer anda njuta av minsa sista veckor ingen tvekan dar. Har HOGA forvantningar pa Ecuador och sarskilt Peru.

Ta hand om varandra, PUSSKRAAM! Matilda

Colombia | | Kommentera |
Upp