Tauranga

Bara att ta sig hit var spannande, det uttalas inte alls som man skulle kunna gissa, eller ens som man skulle kunna gissa om man maste gissa flera ganger. Tow-wronga sager man. Men det ar ratt trist och plastig hala jamfort med platser vi besokt innan pa trippen sa imorrn aker vi nerat igen mot Rotorua. Svavelparadiset, det bubblar i varma kallor overallt och luktar ruttet agg. Vi hade misuppfattat vara harliga vardar i huvudstaden sa vi akte darifran i forrgar. Till Napier, mest kant for en massa art deco-arkitektur som vi kollade in. Och akte vidare haha. Vi missade att Patrick var dar ocksa, tabbe, men moter upp honom further down the road va.

Varmare har. Vi hade tankt aka till Gisborne men vagen har regnat bort sa det verkar lite for omstandigt med var tidsbrist. Har snart last ut hela Tolkientrilogin. Har ont i benen. Pa mandag drar vi till taupo, det ar jag ASPEPP pa, massa massa hikes att gora och fallskarm!!!

nu ska vi laga snabbnudlar med chilibonor och majs. Mumma. Men vi har billigt vitt vin och en trevlig kanadick som sallskap sa vi overlever nog. Javligt skumt hostel annars, allt ar gulflackigt och luktar konstigt inkl. forestandaren och huvudkuddarna. Men det var mysigt att sitta och chilla lite pa kajkanten. I sol till och med!

Pusskram pa er. Saknar er allihop!
New Zealand | | Kommentera |
Upp