en ny rytm

Min hund har blivit farbror. Har muttrar och grymtar när någon oväntad men högt älskad familjemedlem eller komplett främling kommer in genom ytterdörren. Han morrar lågt åt ivriga hundvalpar som försöker perforera hans håriga öron. Och han snarkar jämt. Vi skrattar åt det, för han är inte alls gammal, varken i hund- eller människorår. Men han har dubbelt så många vita hår i ansiktet som när vi sa hejdå sist.

Det har regnat hela dagen. Ganska kallt. Igår cyklade jag ut till SOS-festivalen i shorts. Fast det är inte lika kul längre för mina ben har bleknat, hundra liter body lotion till trots. Allt känns lite som det här vädret. Halvvarmt/kallt, fuktigt fast inte genomblött. Lugnt. Jag jobbar på, lite för lite men jag har ingen lust att oroa mig för det så det gör jag inte. Försökte gå på teater med morsan men den blev inställd pga sjukdom så nu har vi biljetter i december istället. Bara sådär ändrade livet på saker och ting åt en. Planer byggdes genast om. Nu ser jag en treveckors-mellanösterntripp och jul och nyår i Sverige istället. Och längre kan jag inte komma för jag har ingen aning om något annat. Jag vill göra allt fast jag vet att jag egentligen bara kommer ha lust med hälften. Halvvarmt/kallt alltså.

Jag springer tills benen gör för ont, som nu, trevligt nog tajmat med regnet. Då går jag istället. Och skriver. Skriver och skriver och jag blir alldeles trött och när jag kollar har jag skrivit typ.. två A4 om inget alls och samma skit som jag alltid skriver. Alldeles trött med två digitala A4. Värd söndag. Och det är den, den är hur värd som helst. Mitt favoritväder, min favoritfamilj och med mina favoritvänner inom räckhåll. Jag är lite hungrig, det är väl det enda.

Stockholm | | Kommentera |
Upp