Dunedin

Typisk backpackingupplevelse har. Typiskt hostel, typisk blandning av attraktiva israeler som lar en roliga olspel och historier och pahittade halsningsfraser pa hebreiska, aggressiva polska tjejer som ger en onda ogat nar man smyger in 05 pa morgonen i rummet och barer med unga coverband som kor "Jump around" med band. Vi har mest chillat. Det regnar som fan. Imorrn vidare till Gore, inbreeds och far som sagt, SPANNANDE! Hemskt sorgligt tt saga farval till familjen Brodie, jag grat hela vagen till busstationen haha. Russell var sin vana trogen lika skon som vanligt och tog upp oss i Ransplanet en sista gang var. Jag fick lyfta och manovrera anda tills han fragade om jag hade glidflygit nagon gang. Och det hade jag ju inte, men ville sjalvklart testa! Sa han drog sakta ner gasen och tog over kontrollerna, och sa gled vi i sakert tio minuter genom luften ner tillbaka till landningsbanan. Man kunde ta av headsetet for vinden later inte alls lika hogt som motorn. Det var annu en gang en helt magisk upplevelse, Russell ar valdigt rolig att umgas med aven i luften och jag ar sa extremt javla glad att vi kontaktade och fick svar fran just den har familjen! Forutom att ha lart mig massor om far och livet pa landet i Nya Zealand och lara kanna en fantastisk familj har jag fatt prova pa att flyga tva flygplan over vackra falt och floder med tva asskona piloter, I NYA ZEALAND!

Men som sagt mycket sorgligt farval. Det ar haftigt hur snabbt man far band till nya manniskor. Men kanns det inte ar det ju som bekant inte vart det. Sista kvallen tande vi pa en av jattehogarna med ris som vi astadkommit under veckan. Jag blev glodvakt och stod dar under halvmanen och sjong for mig sjalv (och faren och dampHolly som holl mig sallskap genom att runda balet eller branna sig pa gloden). Innan det fick vi valla faren sjalva, Emma stod utanfor grinden och sag laskig ut sa att faren sprang at ratt hall dvs inte ut pa stora vagen. Jag korde fram och tillbaka i hagen med bilen och tutade och tjoade nar de forsokte smita undan. Hur kul som helst!

Stjarnhimlen har ar helt sagolik. Man kan se vintergatan saklart, och de dar galaxerna som ser ut som moln. Och HUR mycket stjarnor som helst. Aka buss ar inte heller helt fel, berg holjda i moln, pastellfargade strander och boljande falt och skogar. Nya Zealand ar vackert pa ett enklare satt an Australien, men lika javla vackert for det. Helt sjukt att fa uppleva allt det har. Vi ar dessutom valdigt valdigt langt fran er dar hemma, och det kanns fan.

Nu ska vi pa Red Riding Hood pa bio, vadret till ara. Imorrn ska vi fika med Russells dotter som bor har innan vi far vidare. Allt ar fett! PUSSPUSSKRAM!





(SA JAVLA FETT! Det var Russell som insisterade pa att vi skulle ha fotobevis kan jag tillagga)
New Zealand | | Kommentera |
Upp