mars

Det snöar tv-spelssnö ute. Jävligt stora flingor jävligt långsamt fallande. Och så försvinner dem när de nuddar marken. Tv-spel. Allt annat (och snön också tyvärr) är på riktigt.

Igår hängde jag och Sam med fina vänner. Och fin familj innan det. Fin dag, hela dagen. Solig. Varm nästan, typ tio plus och öppen vårjacka och jumpaskor. Idag är det låtsassnö.

+ skidåkning på tv, kan vara den bästa konsekvensen av snö ever
+ nya gardiner som fluffar till ljuset utan att göra särskilt mycket
+ plugga, när man har tid på sig och tycker att det är roligt
+ pizza med musslor och kronärtskocka och räkor

- kronisk benhinneinflammation
- att inte ha en hund hemma
- vi tror att vi har ett sink hole någonstans här hemma, tjocktröjor försvinner en efter en och är spårlöst försvunna, och det här är en LITEN lägenhet. Tror att de dyker upp i Malaysia eller något. Borta här, där där.
- jag vill surfa

Typ så vardagen ser ut. Skidåkning på tv. Man skriver en del, mest om filosofi och så blir det lite restproduktskrivande också om mindre genomtänkta saker. Man beundrar vädrets nycker. Man längtar bort. Man vill att gruset ska sopas bort så man kan testa longboarden i alla mjuka backar nära huset. Man jobbar men det pratar man helst inte om. Man lagar mat med kärlek. Man bjuder andra och blir bjuden. Steker kokosbananpannkakor. Mer skidor på tv. Man springer så mycket man orkar, man städar. Man tycker det är synd att man inte kan läsa vanliga böcker. För då blir man fast, och hinner inte läsa kurslitteraturen längre. För några dagar sen frågade en kille hur jag kunde läsa filosofi på tunnelbanan, med all aktivitet runt omkring. Funkar bara med Hume, han är inte så jävla omständlig, sa jag. Jag gillar verkligen mitt SL-kort. Fina grejer. Ska ta tillbaka min cykel också. Han har varit på grönbete hos Helle men nu får det vara nog. Man funderar över snabbaste cykelvägen från punkt A till punkt B. Man mörsar Twin Peaks och beundrar David Lynch ännu lite mer. Man hyr film för tio spänn ibland också om man har tid. Tar två filmer och sen är man jättetrött halvvägs in i den andra, men det var ju så billigt! Sen somnar man.
jums | | En kommentar |
Upp